NASza Plansza Tilburg West

16/11/2023 - 17:30

Tilburg - Le Bourgetstraat 27, 5042 TG Tilburg

We gaan verder en laten nog meer van onze kaarten zien! Aangezien we het over kaarten hebben, presenteren we aan jullie ons nieuwste project – Projekt NASza Plansza.

NASza Plansza is een bordspelavond voor Polen in Tilburg, met name voor degenen die in de wijk WEST wonen, maar niet alleen voor hen!

We nodigen jullie uit voor avonden vol emotie, competitie en plezier met bordspellen! Onze bijeenkomsten zijn de perfecte gelegenheid om tijd in een vriendelijke sfeer door te brengen, waarbij men ook nog tactische en mentale vaardigheden ontwikkelt. Moge de kracht van sociale integratie met NAS zijn! 

Waar en wanneer?

Waar: WijWest – Le Bourgetstraat 27, 5042 TG Tilburg

Wanneer: elke 2e donderdag, start om 17.30 uur vanaf 16.11.23

Het project is voor iedereen bedoeld. Als dit project aanslaat, zullen we in de toekomst niet alleen wekelijks activiteiten organiseren, maar deze ook in verschillende leeftijdsgroepen indelen! We zijn erg benieuwd of er specifieke spellen zijn, waar men graag in een gezellig gezelschap van mensen met dezelfde passie voor bordspellen als wij mee zou willen spelen.

Mensen die gewoon willen spelen, een kopje koffie of thee willen drinken, nieuwe spellen willen leren of willen uitproberen, zijn natuurlijk van harte welkom!

Dit project maakt deel van een groter initiatief uit met als doel eenzaamheid tegen te gaan en Polen de mogelijkheid te bieden om hun dag zinvol in te vullen.  

Leave a Comment

Stichting NAS
nl_NLNederlands